Hubungi Kita

Ningbo Zixuan Crafts Co., Ltd.

alamat

2F, 187-1, Jalan Shangyang, Zona Industri Qianhu, Distrik Yinzhou, kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang, China

Telpon

+86 15088478422

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita